Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State jatkoivat hienoja otteitaan konferenssissaan ACC:ssa. Florida hävisi jatkoajan jälkeen NC Statelle, mutta voitti Clemsonin Bejedin heittäessä 19 pistettä ja viisi kolmosta.

Viime viikon torstaina Florida State sai vastaansa vielä tuolloin valtakunnallisessa rankingissa kolmanneksi arvioidun NC Staten. Florida State pisti mainiosti hanttiin, mutta NC State vei voiton jatkoajan jälkeen 80-88 (34-40, 74-74).

Bejedi urakoi parketilla peräti 39 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi komeat 12 pistettä, 8 levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Sunnuntaina Florida State pääsi tuulettamaan voittoa, kun Clemson kaatui loppulukemin 78-72 (50-37). Bejedi oli erinomaisessa vireessä kirjauttaen 19 pistettä, 5 levypalloa ja yhden syötön 39 minuutissa. Bejedi upotti viisi kolmosta, mikä on hänen NCAA-uransa ennätys.

Florida State nousi valtakunnallisessa rankingissa yhden pykälän ylemmäksi ja on nyt 21. Kivenkovassa ACC:ssä joukkue on pelannut nyt neljä ottelua, joista joukkue on voittanut kolme.

Lähde: Basket.fi