Saksan ProB-liigassa suomalaisvalmentaja Daniel Janssonin valmentamalla Weissenhorn Youngstarsilla oli mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto sunnuntaina, mutta tappio kariutti haaveet. Samassa sarjassa valmentavan Anton Mirolybovin Uni-Riesen Leipzigin haaveet pudotuspeleistä sen sijaan päättyivät.

Saksan ProA-liigassa Tuomas Iisalon, Vesa Vertion ja Tuukka Kotin Crailsheim Merlins ei antanut Heidelbergille mitään mahdollisuuksia, vaan otti selvän 101-62 (58-23)-vierasvoiton. Kotti tilastoi 20 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Crailsheim jatkaa tukevasti sarjan kakkospaikalla ja on voittanut nyt neljä peliä peräkkäin.

ProB-liigassa Janssonin Weissenhorn Youngstarsilla oli mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto, kun se kohtasi kärkikamppailussa PS Karlsruhe Lionsin. Karlsruhe oli kuitenkin ottelussa vahvempi numeroin 86-71 (44-23) varmistaen näin runkosarjan voiton, kun kierros on pelaamatta. Weissenhorn on sarjassa toisena tasapistein Elchingenin kanssa.

Mirolybovin valmentaman Uni-Riesen Leipzigin pudotuspelihaaveet sen sijaan kariutuivat, kun se hävisi kotonaan Frankfurt Skyliners II:lle 65-97 (36-42). Leipzig on sarjassa 11. ja pudotuspeliraja on kahden voiton päässä, kun yksi peli on pelaamatta.

Lähde: Koripalloliiton tiedote