Petteri Koposen vahvat otteet Italian liigassa saivat jatkoa, kun hän auttoi Reggianan tärkeään voittoon 13 pisteellään. Virossa Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana upottaessaan 18 pistettä. Kaksinumeroisille pääsivät myös Murphyn veljekset Alex ja Erik sekä Daniel Dolenc.

Petteri Koponen oli isossa roolissa, kun Reggiana otti tärkeän voiton kaataessaan Cantun vieraskentällä niukasti 72-71 (33-37). Koponen heitti 13 pistettä, joista yhdeksän päätösneljänneksen kirivaiheessa. Koposelle kirjattiin myös viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitolla Reggiana piti pudotuspelihaaveensa elossa.

Espanjan liigassa Teneriffa palasi voittokantaan kaatamalla kotonaan Malagan selvästi 79-61 (39-29). Sasu Salin heitti kolme pistettä ja nappasi kaksi levypalloa sekä yhden riiston. Emir Sulejmanovicin kouriin tarttui kuusi levypalloa, syöttö ja riisto.

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Breogan pystyi pitämään kärkipaikkansa voittaessaan kärkiottelussa Tau Castellon 77-75 (38-38). Breogan oli ottelussa pitkään pinteessä ja kiri viimeisen neljänneksen 24-9 ja nousi voittoon. Ahonen heitti ottelun ainoat pisteensä tärkeällä hetkellä, kun hän nosti kolmen pisteen heitollaan Breoganin johtoon muutama minuutti ennen loppua.

Alex Murphyn Granada sen sijaan koki harmittavan 66-82 (28-42)-tappion Leyma Corunan vieraana. Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kahden levypallon ja kolmen riiston tilastoilla. Granada jakaa sarjan kakkospaikkaa juuri Leyma Corunan kanssa.

Virossa Pärnu päätti runkosarjan 95-83 (49-38)-voittoon TALTECHista. Edon Maxhuni heitti 22 minuutissa 18 pistettä, antoi kolme syöttöä ja riisti kerran. Pärnu sijoittui runkosarjassa toiseksi ja kohtaa puolivälierissä Tallinna Kalev/TLÜn.

Itävallan liigassa alkoivat välierät ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden aloitti vahvasti ottamalla selvän 104-79 (58-50)-voiton Oberwart Gunnersista. Daniel Dolenc esiintyi edukseen 10 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Swans johtaa otteluparia 1-0.

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds kohtasi viikonloppuna kahdesti Yamagata Wyvernsin ja voitot menivät jakoon.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Wyverns oli parempi 91-73 (55-31) Murphyn auttaessa joukkuettaan 10 pisteellä, neljällä levypallolla, kolme syötöllä ja torjunnalla.

Toisessa kohtaamisessa Firebonds sai revanssin 88-72 (42-31)-voitolla. Murphy loisti 16 pisteen, seitsemän levypallon, neljän syötön ja kahden torjunnan tilastorivillä.

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg vankisti asemiaan sarjakolmosena voittamalla vieraskentällä Cholet’n 97-90 (55-41).

Hollannin liigassa Joonas Lehtoranta urakoi 38,5 minuuttia, mutta Feyenoord hävisi Landstede Hammersille 77-87 (42-39). Lehtoranta tilastoi neljä pistettä, levypallon, kuusi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Feyenoord on viidentenä.