FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Craiova vei viimeisen neljänneksen peräti 23-6 ja kiri 73-60 (29-32)-voittoon. 11 pistettä saalistanut Palmi iski lopullisen naulan Merlinsin arkkuun vapaaheittoviivalta minuutti ennen loppua nostaen eron yhdeksään ja niin ikään 11 pistettä nakuttanut Hopkins sai kunnian viimeistellä loppulukemat. Hopkins tilastoi myös viisi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Palmi täytteli tilastoriviään neljällä levypallolla. Maxhuni sai kasaan seitsemän pistettä, levypallon ja viisi syöttöä. Craiova on voittanut molemmat pelinsä, kun taas Merlins on aloittanut kahdella tappiolla.

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden taipui tiukkojen vaiheiden jälkeen Hapoel Haifalle 60-65 (33-52). Swans on hävinnyt molemmat ottelunsa.

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa koki avaustappionsa, kun takamieslegenda Vassilis Spanoulisin valmentama Peristeri nappasi kotonaan maukkaan 88-81 (57-43)-voiton. Salin oli jälleen tehokkaana 15 pisteen, levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.

Saksan cupissa Tuomas Iisalon Bonn oli lähellä yllättää ALBA Berliini vieraskentällä, mutta joutui lopulta pettymään 95-98 (49-45)-tappioon.

Lähde: Basket.fi