Lauri Markkanen on avannut kauden loistavasti Utah Jazzissa. Tuoreimpana Utahin ja Markkasen jalkoihin jäi Houston Rockets luvuin 109-101. Markkanen upotti jälleen komeat tehot, 24 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

– Se oli ennen kauden alkua selvää, että tässä joukkueessa Lauri saa olla tähti ja jos ei tule loukkaantumisia, tekee uransa parhaat tilastot, Unibetin Triplatupla-podcastissa sanotaan.

– Joka kausi hän on ollut valmis pelaamaan kauden alusta lähtien. Tiedetään, että kaikki pelaajat eivät ole olleet.

Mediassa on jo arvioitu, että Markkanen on liian hyvä Utahiin. Syy on se, että Utah tavoittelee ensi kesän draftissa vuosikausiin himotuinta korislupausta Victor Wembanyamaa. Jotta Utah voisi lupausta tavoitella, sen pitäisi menestyä tarpeeksi huonosti. Markkanen on kovaa vauhtia vesittämässä tuon tavoitteen.

Nikola Jokic on ollut alkukaudesta [koko NBA:ssa] ainoa, joka on ollut alkukaudesta selvästi Lauria parempi pelaaja. Uskon, että Lauri siirtyy kesken kauden vielä johonkin toiseen joukkueeseen ja sitä hän varmasti tavoitteleekin.

– Utah tavoittelee sitä legendaarista lottopalloa. Siellä on muitakin kuin Markkanen [lähtökuopissa]. Mielenkiintoista nähdä, pelaavatko kauden loppuun siellä.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.