Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa Olivier Nkamhoua ja Tennessee juhli alkukauden miniturnauksen mestaruutta, kun Tennessee voitti Paradise Islandilla, Bahamalla, järjestetyn Battle 4 Atlantis -turnauksen.

Kaadettuaan keskiviikkona Butlerin, Tennessee sai vastaansa välierissä Southern Californian yliopiston, joka kaatui vasta jatkoajan jälkeen 73-66 (37-34, 62-62). Nkamhoua nosti varsinaisella peliajalla haastetun layupin, jolla peli tasoittui tilanteeseen 62-62.

Nkamhoua sai peliaikaa aloitusviisikossa 38 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 12 pistettä, 6 levypalloa, yhden syötön, torjunnan ja riiston.

Loppuottelussa Tennessee johti Kansasia alusta loppuun ja nappasi turnauksen mestaruuden loppulukemin 64-50 (33-25). Nkamhoua tilastoi 7 pistettä, 7 levypalloa, yhden syötön ja torjunnan 26 minuutissa Tennesseen aloitusviisikossa.

Kaudella viisi voittoa ja yhden tappion kerännyt Tennessee oli otteluun mentäessä rankattu valtakunnallisesti 22. Kansas oli taas sijalla kolme.