Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA pyörähti käyntiin viime viikolla. Tennesseen yliopistoa edustava Olivier Nkamhoua on aloittanut kaksi ensimmäistä otteluaan ryminällä: ensimmäisessä Nkamhoua väänsi 11 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan, toisessa hän heitti 23 pistettä.

Nkamhoua ansaitsi Tennesseen avausottelussa uransa ensimmäisen avausviisikon paikan ja vastasi mainiosti tilaisuuteen. Helsingin NMKY:n kasvatti pelasi 28 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä 11 pistettä, 14 levypalloa, kaksi riistoa, kaksi torjuntaa ja yhden syötön ennen virhetilinsä täyttymistä.

Tennessee heitti yliopistohistoriansa ennätysmäärän kolmosia, yhteensä 17 kappaletta, joilla joukkue kaatoi UT Martinin 62-90 (35-43).

Sunnuntaina Tennessee kohtasi ETSU:n, joka kaatui tasapainoisen esityksen jälkeen 62-94 (23-46).

Nkamhoua kiitti ja kumarsi aloitusviisikon paikasta toistamiseen ollen joukkueensa paras pistemies 23 pisteellä, 8 levypallolla ja yhdellä riistolla 24 peliminuutissa.

Nkamhoua upotti pisteensä erinomaisin tarkkuuksin, kun hän osui pelitilanneheittonsa 9/14, joista kolmoset puhtaasti kahdesta yrityksestä molemmat sisään.

Lähde: Basket.fi