Nina Augustin vei naisten NCAA-kauden neljännen suomalaiskohtaamisen Robert Morrisin murskatessa Ella Väätäsen Long Islandin. Viikon suomalaisonnistujiin lukeutuivat myös kaksinumeroisille lukemille yltäneet Elina Koskimies sekä Lotta-Maj Lahtinen.

Vuoden ensimmäisessä suomalaiskohtaamisessa Nina Augustinin Robert Morris murskasi Ella Väätäsen Long Islandin NEC-konferenssin ottelussa tylysti numeroin 89-37 (43-17). Augustin upotti 17 minuutissa kolme pistettä, tarjoili kaksi syöttöä sekä riisti kahdesti. Väätänen ylsi 25 peliminuutissa kahteen pisteeseen, kolmeen levypalloon ja yhteen syöttöön. Voitto oli Robert Morrisille neljäs peräkkäinen ja tappio Long Islandille niin ikään neljäs peräkkäinen.

MAC-konferenssissa Toledo nappasi Western Michiganista selkeän vierasvoiton lukemin 80-57 (44-23). Vaihdosta kentälle tullut Sara Rokkanen kirjautti tilastosarakkeeseensa 22 minuutissa kaksi puolustuspään levypalloa.

Patriot Leaguen kohtaamisessa Elina Koskimiehen neljä riistoa sekä yhtä monta onnistunutta heittoa kolmoskaaren takaa siivittivät American Universityn neljänteen peräkkäiseen voittoonsa, kun Loyola murtui Americanin käsittelyssä murskalukemin 38-82 (21-37). Koskimies viimeisteli tilastoriviinsä 12 pisteen ja riistojen lisäksi kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä 25 minuutissa.

Marika Korpisen George Mason taisteli A-10-konferenssissa ensimmäiseen voittoonsa nujertaessaan Massachusettsin luvuin 70-52 (40-30). Aloituskokoonpanon vakiokasvo Korpinen viimeisteli 23 minuutissa kaksi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä sekä yhden riiston.

MAC-konferenssissa Northern Illinois nousi takaa-ajoasemasta makeaan vierasvoittoon kukistaen Bowling Greenin lopulta 66-52 (25-30). Ninni Salmi upotti viimeisessä erässä tärkeän kolmosen vankistaen ”Huskiesin” johtoasemaa. Lisäksi Salmi riisti pallon kertaalleen kahdeksassa peliminuutissa.

Lotta-Maj Lahtisen 10 pisteen tehoputki ottelun kolmannessa erässä ei riittänyt viemään Georgia Techiä voittoon ACC-konferenssissa, vaan Clemson vei kotivoiton lukemin 61-71 (23-34). Pisteiden lisäksi Lahtinen napsi yhden levypallon, tarjosi yhden syötön ja riisti kahdesti pelaamassaan 23 minuutissa.

San Franciscon tappioputki WCC-konferenssissa sai jatkoa, kun Saint Mary’s puski vieraskentällä 80-65 (38-28)-voittoon. Kia Vaalavirta toi joukkueelleen 18 peliminuutissa seitsemän pistettä ja yhden riiston.