Nina Augustinin Robert Morrisin yliopistojoukkue on voittoputkessa naisten NCAA-parketeilla. Hofstran Marianne Kalin urakoi tupla-tuplat torstain voitto-ottelussa.

Augustin on urakoinut rookie-kaudellaan 3.4 pisteen ja 1.6 levypallon keskiarvot. Wartti Helsingin kasvatin edustama Robert Morrisin yliopistojoukkue otti jo neljännen perättäisen voiton naisten NCAA:ssa kun joukkue kaatoi Lafayetten yliopiston numeroin 63–42 (26–20). Augustin käytti saamansa 12 minuuttia hyvin pussittamalla 8 pistettä ottelussa.

Toledon Sara Rokkanen oli joukkueensa toiseksi paras pisteideniskijä kun joukkue kaatoi Cleveland Staten lauantaina numeroin 65–56 (27–29). Rokkanen upotti 24 minuutissa 10 pistettä, haki yhden levypallon ja jakoi 2 syöttöä. Lisäksi hän riisti pallon vastustajalta kahdesti. Toledo on voittanut 8 alkukauden kymmenestä ottelusta.

Duquesnen yliopistojoukkueen positiivinen kausi sai jatkoa kun joukkue päihitti Akronin yliopistojoukkueen niukasti 66–60 (26–30). Duquesnen Helmi Tulonen tilastoi ottelussa 2 levypalloa ja torjunnan.

Marika Korpisen edustama George Masonin yliopistojoukkue naarasi kolmannen perättäisen voittonsa kun se voitti Eastern Kentuckyn yliopiston lukemin 64–41 (23–25). Korpinen pussitti ottelussa 5 pistettä, haki 3 levypalloa ja syötti sekä riisti kertaalleen.

American Universityn voittoputki jatkui lauantaina Denveriä vastaan pelatussa ottelussa. Vahvan päätösjakson urakoinut AU ylsi 66–53 (29–31) -voittoon. Americanin Elina Koskimies pelasi jälleen hyvän ottelun. Hän pussitti 8 pistettä ja haki 2 levypalloa.

Marianne Kalin oli liekeissä, kun Hofstran yliopistojoukkue kaatoi Ionan torstaina lukemin 68–43 (39–18). Hofstra jätti vastustajan taakseen jo avausjaksoilla. Kalin pussitti kauden ensimmäisen tupla-tuplansa 25 pisteen, 11 levypallon sekä yhden syötön ja torjunnan tilastoilla suurella 32 minuutin peliajalla. Hofstran Sandra Karsten osui myös pirteästi pussittamalla 8 pistettä. Lisäksi hän raapi 3 levypalloa. Hofstra on ottanut kuusi voittoa kauden kymmenestä ottelusta.

Marika Korpisen George Mason otti torstaina toisen perättäisen voittonsa kun se kaatoi Ella Väätäsen edustaman Long Islandin yliopistojoukkueen niukasti 73–70 (28–21). Korpinen pussitti ottelussa 2 pistettä, haki 3 levypalloa ja riisti kertaalleen. Väätänen tilastoi yhden torjunnan 3 minuutin peliajalla.

Lähde: Koripalloliiton sivut.