MM-kilpailuiden lohkoarvonnat on suoritettu ja tiedossa on, että Susijengi matkaa huippuseuraan Okinawan paratiisisaarelle, Japaniin. Koripalloliiton sivuille on kerätty tietoja MM-kisojen lipuista ja matkapaketeista.

MM-kisojen pääsyliput myydään yhdestä osoitteesta: Follow My Team -lippupaketti sisältää yhden joukkueen kaikki alkusarjan ja samalla pelipaikalla pelattavan jatkosarjan ottelut eli yhteensä 5 ottelua. Follow My Team -lippuja on myyty jo aiemmin. Lohkoarvonnan jälkeen ne avautuvat uudelleen myyntiin 1.5.

Lisäksi myynnissä on jo tällä hetkellä kahden päivän lippupaketteja, jotka sisältävät valittujen päivien kaikki ottelut.

Päivälippuja ryhdytään myymään 25.5. ja yksittäisten otteluiden lippuja 26.5.

Suomen Koripalloliiton kautta ei ole mahdollista varata tai ostaa lippuja tai lippupaketteja. Suomen Koripalloliitto kannustaa faneja aktiivisuuteen aikaisessa vaiheessa. Okinawa Arenan kapasiteetti MM-kisoissa on ”vain” 8500 katsojaa. Kotijoukkue Japanin mukanaolo ja Okinawalle saapuvien joukkueiden supertähdet takaavat runsaan kiinnostuksen otteluita kohtaan.

Koripalloliiton tapahtumakumppani Elämys aloittaa matkapakettien myynnin kisoihin 2.5. Matkapaketit sisältävät kaiken tarvitsemasi: lennot, majoituksen, lentokenttä- ja ottelukuljetukset, suomalaisen matkanjohtajan palvelut sekä tietysti liput Susijengin peleihin.

Ottelukuljetukset lähtevät hotellilta, vievät suoraan stadionille ja tuovat ottelun jälkeen takaisin hotellille. Paketin voi varata myös ilman lippuja.

Matkapaketteja on rajoitetusti saatavilla ja paketit julkaistaan Elämyksen nettisivuilla.

Suomen ottelut MM-kisoissa

Suomi arvottiin saman alkulohkoon Australian, Japanin ja Saksan kanssa. Lohkon kaksi parasta jatkaa ylempään jatkosarjaan ja kaksi heikointa alempaan jatkosarjaan. Ylemmässä jatkosarjassa pelataan pääsystä pudotuspeleihin ja alemmassa jatkosarjassa on pelissä sijoituksia, jotka oikeuttavat vuonna 2024 pelattavaan olympiakarsintaan.

25.8.2023 Suomi – Australia
27.8.2023 Japani – Suomi
29.8.2023 Saksa – Suomi

Jos pelit jatkuvat ylemmässä jatkosarjassa, niin jatkopelit ovat 1.9. ja 3.9.
Jos pelit jatkuvat alemmassa jatkosarjassa, niin jatkopelit ovat 31.8. ja 2.9.

Pudotuspelit ja sijoitusottelut pelataan Manilassa, Filippiineillä 5.-10.9.2023.

Lähde: Basket.fi