Erinomaista tulokaskauttaan NCAA:ssa pelaava Mustapha Amzil valittiin Atlantic 10 -konferenssin viikon tulokkaaksi jo kolmannen kerran tällä kaudella. Amzil säkitti 10 pistettä, kun Dayton voitti viikonloppuna George Masonin.

Dayton upotti kolmosensa erinomaisella tarkkuudella 12/23 ja onnistui pitämään George Masonin takanaan 65-74 (32-36) loppulukemiin. Amzil oli totuttuun tapaan aloitusviisikossa, jossa hän tilastoi 10 pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön. Kolmosensa kotkalainen säkitti 2/3.

Amzil valittiin Atlantic 10 -konferenssin viikon tulokkaaksi toista kertaa peräkkäin ja kokonaisuudessaan kolmatta kertaa koko kautena. Joulukuussa Daytonin riveihin liittynyt Amzil on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 10,8 pistettä ja 5,3 levypalloa ottelua kohden.

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanainen ja Bradley jakoi voitot kahdessa kohtaamisessa Southern Illinoisia vastaan. Lauantaina Bradley voitti numeroin 66-74 (31-32). Tahvanainen pelasi kuudentena miehenä 30 minuuttia, joiden aikana syntyi seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.

Sunnuntaina Southern Illinois veti pidemmän korren viimeisten sekuntien vapaaheitoilla, kun Bradley hävisi 69-68 (37-43). Tahvanainen tilastoi kahdeksan pistettä ja kaksi riistoa 26 minuutissa.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhouan edustama Tennessee karkasi toisen puoliajan 26-6–juoksun turvin Kentuckylta 82-71 (34-42) -voittoon. Nkamhoua nosti kaksi pistettä pelaamassaan kolmessa minuutissa.

Hannes Pöllä ja UT Martin kairasivat lauantaina Ohio Valley -konferenssissa niukan 64-66 (41-40) -voiton Tennessee Techistä. Pöllä kaapi kuusi levypalloa, heitti kaksi pistettä ja jakoi yhden syötön 16 minuutissa aloitusviisikossa.

Maanantaina ottelu Austin Peayta vastaan meni vielä tiukemmaksi, kun Ajani Kennedy (22/6) käänsi viimeisten sekuntien kolmosellaan pelin UT Martinille 75-76 (31-43). Pöllä oli jälleen viisikossa heittäen neljä pistettä 18 minuutissa.

MAC:ssä Teemu Suokas ja Ball State katkaisivat neljään otteluun venyneen tappioputkensa, kun Ball State voitti lauantaina Toledon 67-81 (36-34). Suokas pelasi penkiltä 12 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa kolme pistettä, yhden levypallon ja syötön.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly matkustivat viikonlopuksi Honoluluun, jossa Cal Poly hävisi kahdesti Hawai’ille. Perjantaina Cal Poly hävisi loppulukemin 68-84 (31-41). Jaakkola tilastoi kuusi pistettä, kolme levypalloa ja yhden riiston 16 minuutissa.

Lauantaina Cal Poly hävisi toistamiseen samalle joukkueelle, tällä kertaa lukemin 64-81 (35-44). Jaakkolan saldo oli kaksi pistettä 11 minuutissa.