Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Mustapha Amzil ja Jesper Granlund pussittivat molemmat 10 pistettä, kun Amzilin edustama Dayton, ja Granlundin Longwood, kärsivät tappiot.

Vuodenvaihteessa debyyttinsä Daytonissa tehnyt Amzil oli jälleen aloitusviisikossa, kun Dayton hävisi Fordhamille Atlantic 10 -konferenssin ottelussa 54-55 (27-24). Pelin ratkaisi 20 pistettä Fordahmille tehnyt Chris Austin, jonka kolmonen 18,5 sekuntia ennen loppusummeria vei Fordhamin johtoon.

Amzil oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 10 pisteellä, yhdellä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla 29 minuutissa. Amzil on pelannut nyt Daytonissa kolme ottelua, joista jokaisessa hän on tehnyt kymmenen pistettä tai enemmän.

Big South -konferenssissa Jesper Granlundin edustama Longwood kärsi maanantain ja tiistain tuplaotteluissa kaksi tappiota USC Upstatelle. Maanantaina USC Upstate päätti ottelun neljä viimeistä minuuttia 12-2-juoksuun, jonka päätteeksi taululla olivat lukemat 69-71 (32-30).

Tulokaskauttaan pelaava Granlund oli totuttuun tapaan aloitusviisikossa keräten nimiinsä viisi pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön 29 minuutissa.

Tiistaina Longwood kärsi toisen tappion USC Upstatelle, joka oli parempi tällä kertaa lukemin 59-65 (24-30). Granlund pelasi toistamiseen 29 minuuttia, mutta säkitti nyt 10 pistettä, haki yhden levypallon, jakoi kaksi syöttöä ja riisti kolmesti.

Hannes Pöllän edustama UT Martin hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa Ohio Valley -konferenssissa, kun UT Martin hävisi Tennessee Statelle 62-74 (30-33). Pöllä sai peliaikaa viisikossa kymmenen minuuttia tilastoiden neljä pistettä ja yhden levypallon.

Lähde: Basket.fi