Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on tehnyt päätöksen siirtää MM-jatkokarsintalohkojen I ja J otteluita tulevassa karsintaikkunassa päivällä eteenpäin. Susijengi kohtaa uuden aikataulun mukaan Saksan vieraskentällä perjantaina 11.11. ja Viron kotikentällä Espoo Metro Areenalla maanantaina 14.11.

FIBA:n päätöksen taustalla on kädenvääntö Euroliigan kanssa maajoukkuepelaajien mahdollisuudesta osallistua maajoukkuetoimintaan sarjakauden aikana. Ottelusiirrot ovat FIBA:n aloite, jonka myötä osalle Euroliiga-pelaajia tarjoutuu parempi mahdollisuus osallistua marraskuun MM-karsintapeleihin.

– Näin myöhäinen ottelusiirto aiheuttaa luonnollisesti ylimääräistä päänvaivaa kaikille. Toivottavasti kaikki on pitkässä juoksussa sen arvoista ja FIBA ja Euroliiga saavat kestävän sovun aikaiseksi, kommentoi toimitusjohtaja Ari Tammivaara Koripalloliiton sivuilla.

Päätös siirtää päivällä eteenpäin Susijengin tulevia MM-karsintaotteluita. Susijengi kohtaa Saksan vieraskentällä perjantaina 11.11. ja Viron kotikentällä Espoo Metro Areenalla maanantaina 14.11.

Lähde: Basket.fi