Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball oli kotonaan vakuuttava kaataessaan EuroCupin ensimmäisessä välierässä London Lionsin 99-86 (54-49). Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa 10 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla ja rivi täyttyi myös kahdesta syötöstä ja kolmesta riistosta.

Ranskan liigassa Edon Maxhuni avitti 12 pisteellään, kuudella syötöllään ja riistolla Le Portelin tärkeään 85-76 (41-38)-voittoon Saint-Quentinista. Voitolla Le Portel ohitti Saint-Quentinin ja nousi seitsemänneksi, kun taistelu pudotuspelipaikoista käy kiivaana.

Slovenian liigassa Perttu Blomgrenin Domzale koki niukan 96-99 (46-41, 83-83)-jatkoaikatappion. Blomgren oli vahvassa iskussa tilastoiden yli 41 minuutissa 18 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä, kolme riistoa ja torjunnan. Tappiosta huolimatta Domzale jatkaa sarjassa toisena.

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervolan Ehingen Urspring varmisti sarjapaikkansa kaadettuaan Bayern München II:n 94-87 (53-40). Mervola tilastoi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, seitsemän syöttöä ja peräti neljä riistoa.

Italian liigassa Bologna voitti vieraskentällä Brescian 87-73 (44-39). Voitolla Lassi Tuovin apuvalmentama ryhmä nousi sarjan piikkipaikalle.

Lähde: Basket.fi