Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Mikael Jantusen edustama Utah hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa, kun Brigham Young veti pidemmän korren viikonloppuna. Jantusen illan saldo oli yhdeksän pistettä ja kuusi levypalloa.

Utah kärsi koko ottelun kehnoista heittopätkistä, joilla aikaisen johdon saanut BYU sai pidettyä tahtipuikon käsissään. Utah hävisi lopulta loppunumeroin 64-82 (27-40). Utah heitti kokonaisuudessaan pelitilanneheittonsa 24/66.

Aloitusviisikossa tuttuun tapaan pelannut Jantunen sai peliaikaa 25 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastoriviinsä yhdeksän pistettä, kuusi pistettä ja kaksi riistoa. Jantunen heitti pelitilanneheittonsa 3/7, joista kolmoset 2/5.

NCAA-tulokas Teemu Suokas ja Ball State venyttivät voittoputkensa kolmeen, kun Ball State voitti Illinois Staten 66-82 (36-50). Suokas jäi pisteittä pelaamassaan kahdeksassa minuutissa, mutta haki kaksi levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä.

Andre Gustavsonin edustama Richmond hävisi West Virginialle 71-87 (30-52). Gustavson sai penkiltä peliaikaa 15 minuuttia, joiden aikana hän väänsi yhden pisteen, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly onnistuivat nappaamaan voiton kahden tappion jälkeen, kun Cal Poly voitti tiukan väännön jälkeen San Jose Staten 71-73 (36-32). Jaakkola oli viisikossa repien kaksi levypalloa seitsemässä minuutissa.

Jesper Granlund ja Longwood kärsivät niukan pisteen tappion Radfordille 66-67 (27-35). Granlund pelasi viisikossa 12 minuuttia tilastoiden levypallon, syötön ja torjunnan, mutta jäi pisteittä ennen virhetilinsä täyttymistä.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee voittivat viikonloppuna Cincinnatin 56-65 (24-30). Nkamhoua jäi ilman pisteitä pelaamassaan viidessä minuutissa.