Matti Nuutinen palasi parketeille pitkän loukkaantumisen jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Matti Nuutinen pelasi pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen Romanian liigassa.

Matti Nuutisen paluu ei kuitenkaan riittänyt johdattamaan Pitestiä voittoon ylemmän jatkosarjan ottelussa Sibiuta vastaan. Sibiu kuittasi kotonaan 84-77 (43-39)-voiton. Nuutinen sai tilastoihinsa paluuottelussaan kaksi pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa. Pitesti on ylemmässä loppusarjassa kuudentena.

Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest joutui tosissaan urakoimaan kaataakseen vieraskentällä Cluj’n, mutta pystyi lopulta kairaamaan 99-94 (85-85, 78-78, 53-36)-voiton kahden jatkoajan jälkeen. Steaua on ylemmässä jatkosarjassa kolmantena.

Kroatian liigassa Carl Lindbom lähenteli tupla-tuplaa yhdeksällä pisteellä ja yhdeksällä levypallolla, kun Osijek voitti kotonaan Kastelan 87-67 (41-30). Lindbom jakoi myös kolme korisyöttöä joukkuekavereilleen. Osijek on sarjassa kahdeksantena.

Tshekin liigan playout-lohkossa Alexander Madsenin USK Praha taipui Brnon vieraana 82-86 (43-44). Madsenin ainoaksi tilastomerkinnäksi reilussa seitsemässä minuutissa jäi yksi levypallo. Tappiosta huolimatta USK Praha pitää lohkon kärkipaikkaa.

Israelin liigassa Gerald Lee Junior ei ollut Maccabi Ashdodin kokoonpanossa, kun se voitti vieraskentällä Herzliyan 74-72 (33-31). Ashdod on sarjassa kolmantena.

Lähde: Basket.fi