Lauri Markkasen Arizona Wildcats nappasi viime yönä jo viidennen perättäisen voittonsa Yhdysvaltojen NCAA-liigassa. Tällä kertaa joukkueen kynsiin jäi Las Vegasissa Santa Clara luvuin 69-61.

Arizona puolusti tiiviisti erityisesti toisella jaksolla rajattuaan vastustajansa heittoyritykset hyviltä paikoilta. Näin Santa Claran heitoista vain yhdeksän 25:sta onnistui.

Wildcatsin lopullinen irtiotto alkoi päätösneljänneksellä Parker Jackson-Cartwrightin kolmosesta, jonka jälkeen joukkue karkasi 10-3-pisteputkeen. Vastustaja Broncos jäi viimeisellä kolmella minuutilla pisteittä.

Markkanen oli jälleen Arizonan johtohahmoja tehtailtuaan 16 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Ryan Kelapire

@RKelapire
Parker Jackson-Cartwright up top to Lauri Markkanen!

Jatkoimme vain taistelua, levypallojen ottamista ja aggressiivista peliä. Onnistuimme upottamaan joitakin heittoja sisään, Markkanen kommentoi ottelun jälkeen Brandentonille.

@RKelapire
Lauri Markkanen with an athletic play, getting a block from behind in transition

Markkasen Arizona pelaa seuraavan ottelunsa jo perjantaina Butleria vastaa. Tuolloin pelissä on Las Vegasin turnauksen mestaruus.