Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa suomalaisten naispelaajien ykkössuoritus viime viikolta osui Lotta-Maj Lahtiselle, joka keräsi 24 pistettä ja 6 syöttöä Georgia Techin jatkoaikatappiossa Notre Damea vastaan.

Georgia Tech taisteli 10 pisteen takaa itsensä jatkoajalle, jolla Notre Dame oli parempi. Ottelu päättyi loppulukemiin 72-66 (30-20, 61-61).

24 pistettä pussittanut Lahtinen tasoitti ottelun 18 sekuntia ennen summeria ja riisti pallon vielä Notre Damelta juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Lahtisen kokonaissaldo ottelussa oli 24 pistettä, 3 levypalloa, 6 syöttöä ja 4 riistoa 45 minuutissa.
¨
Viikonloppuna Georgia Tech kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Miami (FL) pysäytti Georgia Techin hyökkäyspelin ja juhli 51-39 (24-12) voittoa.

Lahtinen tilastoi ottelussa 7 pistettä, 3 levypalloa, 2 syöttöä ja yhden riiston 34 minuutissa.

Kahdella tappiolla Georgia Tech (10 voittoa, 6 tappiota) putosi Atlantic Coast -konferenssin sarjataulukossa kuudennelle sijalle.