Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

Lahtisen Sedis Basquet otti tärkeän voiton kaataessaan Araskin kahden jatkoajan jälkeen 89-83 (28-34, 69-69, 76-76). Lahtinen oli isossa roolissa joukkueensa voitossa, kun hän upotti tärkeän kolmen pisteen heiton minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua tuoden joukkueensa pisteen päähän. Ensimmäisellä jatkoajalla Lahtinen naulasi tasoittavan kolmen pisteen heiton puolisen minuuttia ennen loppua pohjustaen näin toisen jatkoajan ja sitä myötä voiton.

Lahtinen urakoi yli 35 minuuttia tilastoiden lopulta 10 pistettä, neljä levypalloa, seitsemän syöttöä ja kolme riistoa. Voitolla Sedis piti pudotuspelihaaveensa elossa ja rajaan on matkaa nyt kolme voittoa.

Jatkoajalta haettiin ratkaisua myös Ferrolin ja Celta Vigon välisessä ottelussa. Lopulta Ferrol joutui taipumaan 78-83 (43-45, 74-74). Marianne Kalin sai rivilleen pisteen, neljä levypalloa sekä syötön ja Anniina Äijäsen mukaili pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Ferrol on yhdeksäntenä voiton päässä pudotuspelirajasta.

Elina Aarnisalo kirjautti komean 15 pisteen ja 11 syötön tupla-tuplan Kangoeroes Mechelenin voittaessa Liege Panthersin 95-50 (40-27). Aarnisalo sai tilastoihinsa täytettä myös kahdesta levypallosta ja riistosta. Kangoeroes on Belgian liigassa edelleen tappioitta 15 ottelun jälkeen.

Italiassa Awak Kuier oli vahvassa vedossa 13 pisteellä, levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla, kun Reyer Venezia voitti Dinamo Sassarin 75-56 (35-29). Venezia porskuttaa sarjakärjessä.

Helmi Tulonen keräsi joukkueensa suurimmat minuutit ahkeroituaan peräti 36 minuuttia, mutta Sanga Milano hävisi kotonaan Bolognalle 48-76 (25-49). Tulonen heitti 11 pistettä, kahmi seitsemän levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.

Saksan Bundesliigassa Roosa Lehtoranta paukutti kauden piste-ennätyksensä Angels Nördlingenin voittaessa Saarlouis Royalsin vieraskentällä 78-72 (45-36). Tilanteet vaihtelivat toisella puoliajalla, kun Royals nappasi yliotteen voittamalla kolmannen jakson 28-11, mutta Angels kokosi itsensä päätösjaksolle nousten voittoon 22-8-

Lehtoranta loisti 16 pisteen saldolla ja sai lisäksi neljä merkintää levypallo- ja syöttötilastoihin. Angels on pitää tiukasti kiinni neljännestä sijasta.

Sarjakärki Keltern jatkoi vakuuttavia otteitaan kaadettuaan sarjakolmosen Hannoverin 79-58 (37-25). Elina Koskimies sai neljä merkintää piste- ja levypallosarakkeisiin sekä kaksi syöttöä ja riiston. Linda-Lotta Lehtoranta oli loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Anissa Pounds auttoi Lions Hallen 70-66 (30-33)-voittoon Herner TC:stä heittämällä yhdeksän pistettä, nappaamalla yhden levypallon ja antamalla neljä syöttöä. Lions on tällä hetkellä viidentenä ja käy tiukkaa taistelua kotiedusta Angelsin kanssa.

Sara Rokkanen heitti kauden toiseksi parhaan pistemääränsä, mutta 22 pisteestä huolimatta KARA Trutnov hävisi Levhartice Chomutoville 81-90 (45-44). Rokkanen täytteli riviään myös kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Trutnov on alemmassa loppusarjassa toiseksi viimeisenä.

Edelliskierroksen tähdistöjoukkueeseen valittu Sofia Pelander pääsi juhlimaan viikon toista voittoa, kun Sjuhärads Basket kellistyi 81-62 (37-25). Pelander tilastoi Norrköpingille kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Norrköping pitää kolmatta sijaa hallussaan.

Isabella Kaukopaasin Visby otti tärkeän voiton kukistaessaan jumbokamppailussa AIK:n 64-60 (40-33). Kaukopaasi rohmusi kahdeksan levypalloa sekä pisteen ja neljä syöttöä. Voitto oli Visbylle kauden toinen.