Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Lotta-Maj Lahtisen edustama Georgia Tech kohenteli asemiaan Atlantic Coast -konferenssin runkosarjassa voittamalla Wake Forestin. Lahtinen oli 17 pisteellä joukkueensa pistekärki.

Georgia Tech heitti erityisesti ensimmäisen puoliajan erinomaisesti, ja jätti Wake Forestin katsomaan perävaloja loppupeliksi. Georgia Tech jylläsi selkeään 73-44 (32-22) -voittoon, joka oli georgialaisille kolmas peräkkäinen.

Mieletöntä kolmatta kauttaan Georgia Techissä pelaava Lahtinen oli 17 pisteellä, kuudella levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla kentän kuningatar. Lahtinen pelasi ottelussa 32 minuuttia.

Georgia Tech on Atlantic Coast -konferenssin kolmannella sijalla viidellä voitolla ja kahdella tappiolla. Edellä ovat vain Louisville (6/0) ja NC State (5/0), jotka ovat molemmat edelleen voittamattomat.

Sini Mäkelä ja Manhattan College kohtasivat tiistaina konferenssin ulkopuolisessa ottelussa Northeasternin, jolle Manhattan College hävisi 62-50 (26-26). Mäkelä oli aloitusviisikossa pelaten kuusi minuuttia, mutta jääden ilman pisteitä.

Lähde: Basket.fi