Carl Lindbom ja Edon Maxhuni olivat viikonlopun suomalaisonnistujat.

Yli 37 minuuttia uurastaneen Lindbomin 14 pistettä, viisi levypalloa ja seitsemän syöttöä eivät riittäneet Radomille voittoon Puolan liigan ottelussa, vaan vierailija Slask Wroclaw lähti kotimatkalle 87-83 (48-34)-voitto pelikassissaan. Radomilla on kasassa kahdeksan voittoa ja kahdeksan tappiota.

Sasu Salin joutui sairastumisen takia jättämään väliin Zaragoza-ottelun, mutta ilman Saliniakin Teneriffa päihitti Zaragozan 111-99 (45-58). Teneriffa on Espanjan liigassa neljäntenä 11 voitolla ja kuudella tappiolla.

LEB Platassa Maxhuni säväytti komeasti heittämällä Gran Canarialle 18 pistettä, mutta se ei kantanut voittoon Gran Canarian taipuessa L’Hospitaletin vieraana 82-86 (33-43). Maxhunille kertyi tilastoihin myös kolme levypalloa ja syöttö. Gran Canarian saldo on seitsemän voittoa ja 10 tappiota.

Ranskan liigassa Jamar Wilson ei ollut JL Bourg Basketin kokoonpanossa, kun Bourg Basket voitti kotonaan Elan Chalonin 109-85 (63-32). Bourg Basket on tukevasti kuuden joukossa 12 voitolla ja kuudella tappiolla.

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg sen sijaan taipui sarjakärki Monacolle 83-98 (42-49). Strasbourg taistelee pudotuspelipaikasta saldonaan kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden esitti hurjan nousun voittaen Wienin jatkoajan jälkeen 106-101, 90-90 (50-56). Gmunden vei neljännen jakson peräti 21-5 pakottaen ottelun jatkoajalle, jossa sen liito kantoi voittoon. Swans pitää sarjassa kärkipaikkaa 15 voitolla ja kolmella tappiolla.

Saksan Cupissa Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm hävisi välieräottelussa Oldenburgille 76-84 (44-45).