Minivalmennusseminaari on osa Koripalloliiton vuotuista valmentajakoulutustarjontaa. Seminaarin aiheet tulevat käsittelemään lasten urheilua ja valmennusta – minikoripalloa. Tänä vuonna seminaarin yhteydessä on mahdollisuus päivittää B-lisenssin lisäksi myös A-lisenssi.

Uusina kiinnityksinä esiintyjäkaartiin on saatu mukaan Jari Laine ja Juuso Milen. Laine on aikoinaan toiminut NBA-tähti Lauri Markkasen juniorivalmentajana.

– Hienoa, että Jari ja Juuso lähtivät mukaan. Molemmilla on valtavasti osaamista jaettavaksi. Jaria yritin saada mukaan jo viime vuonna ja hienoa, että nyt aikataulut sopivat hänelle. Ihan siistiä kuulla, miten vaikkapa Lauri Markkasen hyökkäystaitojen kehittymistä on autettu koripalloharjoituksissa silloin uran alkuvaiheissa, kertoo Koripalloliiton koulutusvastaava Jussi Räikkä Koripalloliiton verkkosivuilla.

Seminaarin muut varmistuneet esiintyjäkiinnitykset ovat Juha Oikarinen, Tuomas Rahkonen ja Tristan Fay. Kaksipäiväinen Minivalmennusseminaari järjestetään vuosittain Kisakallion SUSI TrainingCenterissä. Tänä vuonna seminaarin päivät ovat 20.-21.9.

Lähde: Basket.fi