Viime keväänä NBA:n pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta Boston Celticsiä vastaan tipahtanut Chicago Bulls keikutti drafti-iltana venettä raskaimman mukaan lähettämällä supertähtensä ja kotikaupungin fanien suursuosikin Jimmy Butlerin Minnesota Timberwolvesiin vaihdossa Lauri Markkaseen, Zach LaVineen ja Kris Dunniin.

Bullsin pelaajakauppa on synnyttänyt rutkasti arvostelua joukkueen fanien ja chicagolaisen median keskuudessa, mutta seuran varapresidentti John Paxson vakuutti joukkueen etenevän täsmälleen haluttuun suuntaan.

– Etenimme pudotuspeleihin yhdeksänä vuonna kymmenestä, mutta emme olleet tyytyväisiä asemassamme liigan keskikastissa. Nyt toivomme faneiltamme kärsivällisyyttä, koska uudelleenrakennus tulee viemään aikansa. Olemme kuitenkin varmoja siitä, että pelaajakaupan myötä käsissämme on korkean profiilin pelaajia, joiden varaan voimme rakentaa tulevaisuuttamme.

Paxsonin kanssa Bullsin suunnanvaihdon tarpeellisuutta suitsutti myös päävalmentaja Fred Hoiberg.

– Uudet hankintamme sopivat erittäin hyvin yhteen vanhojen pelaajiemme kanssa. On todella jännittävää päästä kasvamaan ja kehittymään tämän taitavan, kovaa puurtavan kolmikon kanssa, Hoiberg ylisti.

Ensi vilkaisu Chicago Bullsin uusista pelaajista tositoimissa on luvassa NBA:n vuotuisessa Las Vegasin kesäliigassa 7.-17. heinäkuuta. Bulls kohtaa kesäliigan alkulohkossaan Dallas Mavericksin, Atlanta Hawksin ja Washington Wizardsin.

Lähde: Basket.fi