Lauri Markkasen Bulls uudistumassa

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen edustama NBA-seura Chicago Bulls suunnittelee suuria muutoksia seurajohdossa.

Amerikkalainen uutiskanava ESPN kertoo, että Bullsista olisivat lähdössä tai uusiin tehtäviin sijoitettuna GM Gar Forman ja koripallotoiminnoista vastaava toimitusjohtaja John Paxons.

Muutokset voivat olla erittäin merkittäviä Lauri Markkasen uralle. Usein ylimmän johdon vaihto tarkoittaa uudistuksia myös valmennuksessa.

ESPN:n tietojen mukaan Bulls olisi kysymässä lupaa neuvotella Toronto Raptorsin GM:n Bobby Websterin ja Denver Nuggetsin GM:n Artūras Karnišovasin kanssa. Karnišovas oli voittamassa Liettualle pronssia Barcelonan olympialaisissa 1992. On pitkälti hänen ansionsa, kun Denver Nuggets on onnistunut nostamaan joukkueen tasoa erinomaisilla varauksillaan, joihin lasketaan Nikola Jokic ja Jamal Murray. Pitkällä urallaan NBA:ssa Karnišovas on työskennellyt myös Houston Rocketsin johdossa samoin kuin NBA-liigan toimistossa New Yorkissa.

Websteriä taas pidetään pääarkkitehtina Toronton nousulle mestariksi. Raptors kukisti NBA:n loppuottelussa viime keväänä kestomenestyjä Golden State Warriorsin 4–2.

NBA on toistaiseksi määrittelemättömän pituisella tauolla koronaviruspandemian vuoksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.