NBA:ssa Lauri Markkanen ja Utah Jazz katkaisivat kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa, kun Jazz voitti vieraissa Toronto Raptorsin 122-116 (58-61).

Jazz oli vielä noin viisi minuuttia ennen loppusummeria 12 pistettä takana, kunnes utahilaiset aloittivat hurjan kirin. Ensin Jazzin 12-0-juoksu poiki tasatilanteen, kunnes kaksi minuuttia ennen loppua Markkanen upotti Jazzille ensimmäisen johtoaseman sitten ensimmäisen neljänneksen alun.

Kun Jazz sai johdon itselleen, niin vieraat kykenivät pitämään sen loppuun asti.

Juuri NBA:n aloitusviisikkoon nostettu Markkanen tehtaili 23 pistettä, 9 levypalloa, 5 syöttöä ja yhden syötön 38 minuutin peliajalla. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 9/20, joista kolmoset 2/7. Vapaaheittoviivalta suomalainen osui 3/3.