Lauri Markkasen Arizona Wildcats palasi viime yönä NCAA:ssa yhden tappion jälkeen voittokantaan lyötyään kotonaan Stanfordin yliopiston. Suomalaislaituri upotti ratkaisevan kolmosen, kun Wildcats vei pisteet luvuin 74-67.

Markkasen kolmonen toi Arizonalle kolmen pisteen johdon pelin viimeisen minuutin lähestyessä. Muuten heittopäivä oli suomalaisen osalta heikompi, sillä yhdeksästä pelitilanneheitosta osui vain kaksi. Pisteitä 28 minuutin peliajalla kertyi lopulta kahdeksan kappaletta ja levypalloja kolme.

Arizonan tehokkain pelaaja oli 22 pisteellään, seitsemällä levypallollaan ja kahdella korisyötöllään Allonzo Trier.

Arizona pelaa seuraavan ottelunsa lauantai-iltana. Tuolloin vastassa on Kalifornian yliopisto.