Chicago Bulls kohtasi vieraskentällä NBA:n nousevan mahdin Philadelphia 76ersin, joka karkasi chicagolaisilta toisen puoliajan aikana voittoon numeroin 89-100. Lauri Markkanen säkitti 12 pistettä.

76ersin sytyttäjäksi nousi turkkilainen Furkan Korkmaz, joka upotti jokaisen neljästä kolmosestaan kolmannen neljänneksen aikana, kun kotijoukkue karkasi kymmenen pisteen johtoon. Bulls ei enää päässyt kahdeksaa pistettä lähemmäksi.

Korkmaz heitti 24 pisteellä uransa uuden piste-ennätyksen. Ilman tähtisentteriään Joel Embiidiä pelanneen 76ersin voiton muut avaintekijät olivat Ben Simmons (20/11/7 syöttöä) ja Al Horford (20/5/6 syöttöä).

Markkanen pelasi vajaat 29 minuuttia heittäen 12 pistettä, joista jokainen syntyi ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Pisteiden kylkeen suomalainen keräsi neljä levypalloa, kaksi riistoa, yhden syötön ja yhden torjunnan.

Bullsin pistehai oli Zach LaVine (23/7), jonka lisäksi kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Markkasen lisäksi Luke Kornet (13/3) ja Coby White (14/4).

Bulls pelaa seuraavan kerran jo ensi yönä, kun chicagolaiset isännöivät Cleveland Cavaliersia.

Lähde: Koripalloliiton sivut.