Chicago Bulls hävisi Oklahoma City Thunderin tähtikaartille sunnuntaiyönä loppunumeroin 69-101. Lauri Markkanen oli joukkueensa paras pistemies säkittämällä 15 pistettä ja repimällä kahdeksan levypalloa.

Bulls pysyi Thunderin kyydissä vielä avausneljänneksen hyvän heittopelinsä ansiosta, mutta vierasjoukkueen 18-2-juoksu toisen neljänneksen alkuun vei Thunderin puoliajalle johtoon 50-31. Bullsista ei enää ollut toisella puoliajalla realistiseen takaa-ajoon.

– Emme pistäneet vastaan samalla tavalla kuin muissa peleissä. Olemme pettyneitä itseemme, Markkanen kommentoi Koripalloliiton sivujen mukaan.

Markkanen oli jälleen Bullsin valopilkku heittäen kuudesta kolmosestaan kolme sisään, kakkosensa yksi kahdesta ja naulaten kaikki kuusi vapaaheittoaan. 15 pisteen ja 8 levypallon lisäksi ”The Finnisher” jakoi yhden syötön ja torjui kerran.

Yhden voiton viidestä ottelusta napannut Bulls pelaa seuraavan kerran keskiviikon ja torstaina välisenä yönä Miami Heatia vastaan.

Lähde: Basket.fi