Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi Los Angeles Lakersille vieraissa 100-107. Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies heittäen 17 pistettä.

Ottelu oli tasan vielä kolmannella neljänneksellä, mutta Lakers juoksi kotikentällään kahdeksan peräkkäistä pistettä ja kokosi eron mieleisekseen. Bulls pääsi vielä kertaalleen neljän pisteen päähän, mutta päätösneljänneksellä kotijoukkue venytti eron kaksinumeroiseksi.

Markkanen viihtyi parketilla 31 minuuttia, joiden aikana hän heitti 17 pistettä, kahmi kolme levypalloa sekä riisti ja torjui kerran. Pelitilanneheittonsa suomalainen pussitti 6/14 ja kolmosensa 3/8. Markkasta korkeammille pistelukemille Bullsista ylsi vain Jabari Parker (18/3).

Ilman ehdotonta tähtipelaajaansa LeBron Jamesia pelanneen Lakersin pistekvartetti oli Lonzo Ball (19/8/6 syöttöä), Kentavious Caldwell-Pope (17/4), Kyle Kuzma (16/12) ja Brandon Ingram (16/9/7 syöttöä).

Jo kahdeksannen peräkkäisen ottelunsa hävinnyt Bulls ei ole voittanut tämän vuoden puolella vielä yhtään peliä. Itäisessä konferenssissa Bulls on toiseksi viimeisenä yhdeksällä voitolla ja 35 tappiolla.

Lähde: Koripalloliiton sivut.