Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua.

Tampereen Pyrintö piti kotkalaisen KTP-Basketin takanaan kori-ilottelussa 103–99 (52–43). Pyrinnön tehopelaajia olivat Lehdon ohella BJ Raymond (24/10/5s) ja Khalil Small (19/3/2s). KTP:ltä ehdoton ykkönen oli peräti 42 pistettä takonut laituri Byron Wesley (42/13/3s). JayVaughn Pinkston (24/10/2s) ja Topias Kuukkanen (14/4) tukivat Wesleyn huippuiltaa parhaiten.

BC Nokia laittoi Salon Vilppaan Salohallissa tiukoille, mutta sarjakakkonen piti lopulta kotiparkettinsa voittamattomana lukemin 77–74 (37–40). Viimeisillä minuutilla BC Nokia nousi vielä tasoihin DeMarcus Hollandin (11/4/2s) kylmähermoisella kolmosella. Toisessa kenttäpäädyssä DJ Laster (18/5/4s) vastasi kuitenkin seuraavassa hyökkäyksessä kolmosellaan. Laster oli muutoinkin Vilppaan ottelun hahmo. Henri Kantonen (11/2/4s), Chris Flemmings (11/5/2s) ja Teemu Rannikko (11/1/3s) kasasivat 11 pistettä mieheen. BC Nokian ykkönen oli Stacy Davis (20/4). ’

Lahti Basketball otti helpottavan voiton Uudenkaupungin Korihaiden vieraana selvin lukemin 66–87 (27–47). Samalla LaBa katkaisi seitsemän ottelun tappioputkensa. LaBan tähtenä tuikki Jerry Evans Jr. (33/8). Vaihtopenkiltä Vesa Mäkäläinen (13/4/3s) antoi hyvät minuutit. Korihaiden vaisun illan paras oli Jalen Henry (18/6).