Elisa Viihteestä on kasvanut suomalaisen huippukoripallon koti. Viime kaudella kanavalla nähtiin kaikki Korisliigan ja I divisioona A:n ottelut sekä ne naisten Korisliigan ja I divisioonan sekä miesten I divisioona B:n ottelut, jotka pelattiin automaattikameroin varustetuissa halleissa.

Tällä kaudella Elisa Viihde näyttää Korisliigan ja I divisioona A:n lisäksi kaikki naisten Korisliigan ja I divisioonan sekä miesten I divisioona B:n ottelut. Ottelut toteutetaan automaattikameroin tai seuran tuottamina manuaalituotantoina.

– Viidestä korkeimmasta Suomessa pelattavasta koripallosarjasta kaikki on katsottavissa saman palvelun alta. On upeaa, että meillä tällainen kumppani, joka ajattelee suomalaisesta huippukoripallosta meidän kanssa samalla tavalla, kommentoi Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm.

– Ajatus tällaisesta ottelumäärästä tuntui hullunkuriselta vielä pari vuotta sitten, mutta nyt sen voi todeta ylpeänä olevan täysin totta.

Elisa Viihteeltä televisioitavien otteluiden määrä voi kauden aikana nousta jopa yli 900 ottelun riippuen pudotuspelisarjojen kestoista.

– Kehitämme tuotantojen lisäksi jatkuvasti myös urheilun katseluominaisuuksia. Tuoreimpana uudistuksena Elisa Viihde -sovellusta on nyt mahdollista käyttää myös LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä Android TV:llä, eli koripallosta ja muusta urheilusta voi nauttia entistä helpommin isolta ruudulta myös ilman digiboksia, Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö kertoo.