Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa.

Koponen oli saksalaisjoukkueen tehomies pussittamalla kuudesta kolmen pisteen yrityksestään viisi pussin pohjalle ja tilastoi lisäksi levypallon ja syötön. Koposen vahva esitys ei kuitenkaan kantanut Bayernia voittoon, kun se hävisi kreikkalaisille selvästi 69-89 (31-50).

– Pelasimme huonosti heti alusta saakka ja olimme jo nopeasti 10-15 pistettä tappiolla. Silloin, erityisesti vieraskentällä, on vaikea tulla takaisin peliin. Meidän on taisteltava ja pystyttävä parempaan. Totta kai olemme pettyneitä tällä hetkellä. Emme pelanneet hyvin ja meidän on muutettava se niin nopeasti kuin mahdollista. Meillä on vielä pelejä sekä Euroliigassa että Saksan liigassa. Meillä on edelleen paljon tavoitteita ja meidän on tehtävä paljon töitä, Koponen mietiskeli Euroliigan sivujen mukaan.

Tappio oli kova kolaus Bayernin pudotuspelihaaveille, sillä se on tällä hetkellä 11. ja kahden voiton päässä pudotuspelipaikasta.

Lähde: Koripalloliiton sivut.