Helsinki Seagulls on suomalaisessa pääsarjapalloilussa vielä varsin nuori seura, mutta on jo ottamassa isoja askeleita siihen suuntaan, jossa kasvupotentiaalia on.

Seuralla on takanaan mediasta tuttuja henkilöitä, mm. Sami Hedberg ja Aki Linnanahde, jotka pitävät esimerkiksi omissa some-kanavissaan Seagullsia esillä.

Näin seurassa ymmärretään senkin arvo, mikä ero on sillä, että otteluista laitetaan mainos sanomalehteen tai että aktivoidaan oman lajin nuoria – tulevaisuudenkin kannattajia – tulemaan otteluihin.

Linnanahde twiittasi perjantaina, että kaikkien pääkaupunkiseudun joukkueiden juniorit pääsevät ensi keskiviikon Seagulls-Kobrat -otteluun ilmaiseksi oma pelipaita päällä. Tämän mahdollistaa joukkueen yhteistyökumppani.

Tempaus toimii loistavasti muutenkin kuin vain siten, että Seagulls saa todennäköisesti hallin täyteen, juniorit kun saattavat ottaa vanhempansakin mukaan. Seura saa samalla katsomon täyteen innokkaita junioreita, jotka tuntevat pelipaita päällään otteluun tullessaan ylpeyttä omasta seurasta ja joukkueesta.

Seagulls on Helsingin joukkueena yksi koko Korisliigan lippulaivoista, mikä lisää teon arvoa.

Eikä niiden vanhempienkaan mukaantulo huono asia ole. Seuraavaan kotiotteluun he voivat tulla jopa lippunsa maksaen.

Yhtä kaikki, loistava veto, Seagulls!