Jukka Toijala sai vyölleen makean voiton Romanian liigassa ottamalla revanssin viime kauden finaalivastuksestaan Cluj’sta. Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim venytti voittoputkensa jo kymmeneen Saksan ProA-liigassa.

Steaua aiheutti Cluj’lle sen kauden toisen tappion voittamalla kotikentällään selvästi 89-75 (45-40). Steaua paranteli tilannettaan ja sillä on nyt viisi voittoa ja kolme tappiota. Joukkueet kohtasivat viime kaudella finaaleissa ja tuolloin Cluj päihitti Steauan suoraan otteluvoiton 3-0.

Matti Nuutisen Pitesti hävisi hieman yllättäen Muresin vieraana 74-84 (33-34). Nuutinen urakoi kentällä 27 minuuttia ja tilastoi viisi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi riistoa. Tappiosta huolimatta Pitesti jatkaa sarjakärjessä kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

Saksan Bundesliigassa Shawn Huff paranteli edelleen lievää vammaansa, kun Frankfurt Skyliners päihitti kotikentällään Bremerhavenin 95-69 (50-33). Gordon Herbertin miehistöllä on 12 ottelusta kahdeksan voittoa.

Saksan ProA-liigassa Crailsheim otti 10 peräkkäisen voittonsa murskattuaan vieraskentällä Nürnbergin 74-46 (43-28). Crailsheim pitää sarjan piikkipaikkaa 12 voitolla ja yhdellä tappiolla.

Anton Mirolybovin Kirchheim piti Crailsheimin kanssa kärkipaikasta taistelevan Vechtan tiukoilla, mutta joutui taipumaan niukasti 79-80 (36-41). Kirchheimilla on 13 ottelusta kuusi voittoa.

Lähde: Koripalloliiton sivut.