Suomen maajoukkuepelaaja Juho Nenosen edustama Olimpico hävisi toisen perättäisen ottelunsa Argentiinan pääsarjassa. Vierasjoukkue Atenas ryösti pisteet luvuin 74-83.

Nenonen oli lähellä nostaa kotijoukkueen takaisin peliin mukaan pussitettuaan neljännen erän alussa kolme kolmen pisteen heittoa. Kirivaihde päättyi kuitenkin kuusi minuuttia ennen loppua, kun suomalainen lensi ulos virhetilin täytyttyä.

15 pistettä takonut Nenonen oli Olimpicon tehokkain pelaaja. Susijengin laituri oli myös joukkueensa aloitusviisikon ainoa mies, jonka plusmiinus-tilasto ei jäänyt pakkasen puolelle.

Atenasin toiseksi paras pistemies puolestaan oli Kauhajoen Karhuista tuttu Walter Baxley. Kaudella 2010-11 Korisliigassa nähty Baxley naulasi 22 pistettä.