Susijengin kokenut takamies Jamar ”Jammu” Wilson, 33, siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Ranskan Pro A -liigaa sekä FIBA Mestarien Liigaa pelaavaan Nanterreen.

Nanterressa pelaa entuudestaan toinen Susijengiläinen Erik Murphy.

Kahdet EM-kisat Susijengin paidassa pelannut Wilson aloitti kautensa oikeanlaista sopimusta odotellessa, eikä epäröinyt lähteä sopivan tilaisuuden osuessa kohdalle.

– Mitä enemmän kokemusta minulle on karttunut, sen tarkemmin olen vuosittain katsonut korttini joukkuetta valittaessa. Sain aiemmin syksyllä tarjouksia mm. Italiasta ja Liettuasta, mutta ne eivät tuntuneet oikeilta, Wilson taustoittaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

– Nanterren sopimustarjouksessa oli kaikki kohdallaan. Saan tilaisuuden pelata samassa joukkueessa Erikin (Murphy) kanssa ja tunnen (päävalmentaja) Pascal Donnadieu’n entuudestaan. Donnadieu vaatii paljon pelaajiltaan puolustuksessa, tahtoo joukkueensa pelaavan korkealla tempolla hyökkäyksessä ja antaa takapelaajilleen paljon vapauksia.

Pelikauden käynnistymisestä on monin paikoin kulunut jo runsas kuukausi, ja Nanterre on ehtinyt pelata Ranskan liigaa kahdeksan ottelun verran. Voittoja on tullut viisi. Mestarien liigan D-alkulohkossa Nanterre on pelannut neljä ottelua ja johtaa lohkoaan kolmella voitolla yhdessä turkkilaisen Besiktasin kanssa.

 

Lähde: Basket.fi