Koripalloliitto ja Kisakallio ovat palkanneet Ilkka Palviaisen Kisakallioon kehittämään ja vahvistamaan koripallon valmennusta.

Kisakallion asiantuntijatiimi vahvistui uudella osaajalla kun Ilkka Palviainen aloitti kesäkuun alusta alkaen koripallon valmennuksen kehittäjänä nuorten parissa. Hiljattain U20-maajoukkueen valmennustiimiin nimetty Palviainen saapui vahvistamaan koripallon valmennusta erityisesti koripalloilijan polun alkupäässä, yläkoululeirityksessä.

– Tällä turvaamme, että suomalaiset lahjakkuudet saavat parasta mahdollista valmennusta aiempaa aikaisemmin, Koripalloliiton valmennuksen johtaja Jukka Toijala vahvistaa Kisakallion tiedotteessa.

Joensuulaislähtöinen Palviainen tulee Lohjalle positiivisin odotuksin. Luokanopettajan ja kasvatustieteiden maisterin koulutus ja pitkä ura valmentajana ovat erinomainen pohja yläkouluikäisten tukemiseen kohti huippu-urheilijan uraa. Kisakallio muine asiantuntijoineen on Palviaiselle tuttu paikka.

– Olen iloinen mahdollisuudesta ja asetetut haasteet tuntuvat hyvältä. On hienoa päästä tekemään päivittäistä työtä suomalaisen koripallon edistämiseksi.

Jukka Toijala on puolestaan on palannut Suomeen ja Kisakallioon kolmen kuukauden pituiselta vapaalta, jonka aikana hän valmensi Steaua Bukarestia.

– Hyvä, silmiä avaava kokemus. Kymmenen Suomen Korisliiga-vuoden jälkeen kolme kuukautta opetti enemmän kuin viimeinen viisi vuotta tutuissa ympyröissä. Kesä menee nyt tässä tutuissa hommissa Susijengin kanssa, katsotaan sitten mitä syksy tuo tullessaan.

Lähde: Basket.fi