Koripallon ystäviä hemmotellaan viikonloppuna, kun Elisa Viihde Sportin urheilutarjonta on vapaassa katselussa. Koripallon puolella otteluita on tarjolla niin kotimaan sarjoista kuin eurooppalaisista huippusarjoista.

Korisliigassa käydään parhaillaan tiukkaa kisaa runkosarjasijoituksista, kun runkosarjaa on pelaamatta joukkueilla enää muutama ottelu. Perjantaina huippuvireinen ja kahdeksan ottelun voittoputkessa lentävä Seagulls isännöi KTP:tä. Lauantaina ohjelmassa on tiivistunnelmainen Pirkanmaan paikallisvääntö, jossa BC Nokia kohtaa Tampereen Pyrinnön.

Naisten Korisliigassa on käynnissä välierävaihe. Kymenlaakson keskinäisessä ja jännittävässä pudotuspelisarjassa Peli-Karhuilla on mahdollisuus iskeä itsensä finaaliin perjantai-iltana, kun Kouvottaret saapuu Kymijoen alajuoksulle. Miesten divarissa pelataan perjantaina toiset välieräottelut. Lahti Basketballilla ja LoKoKo Bisonsilla on mahdollisuus ottaa toiset kiinnitykset finaalipaikkaan.

Elisa Viihde Sport tarjoaa viikonloppuna vapaasti myös Espanjan ACB-liigaa sekä Bundesliigaa, jossa on tarjolla todellinen herkkupala sunnuntaina, kun Susijengin kapteeni Shawn Huff isännöi Petteri Koposen edustamaa Bayern Münchenia.

Koripallon huippuottelut ovat katseltavissa digiboksilla, Elisa Viihde -sovelluksella sekä osoitteessa elisaviihde.fi/sport.

Lähde: Basket.fi.