Päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt seitsemän tulokaspelaajaa sisältävän 27 nimen pelaajalistan elo-syyskuun MM-karsintaikkunaan. Susijengi jatkaa maaotteluitaan jo viikon päästä Liettuaa vastaan kotonaan Espoo Metro Areenalla ja kohtaa 13. ja 16. syyskuuta Bosnian ja Ranskan elintärkeissä MM-jatkokarsintaotteluissa.

Dettmann on kutsunut Susijengin matkaan kaikki viime vuosien arvokisoista ja viime kauden MM-karsinnoista tutut pelaajansa sekä seitsemän pelaajaa, jotka eivät ole aiemmin pelanneet miesten maaotteluita.

Uusina miehinä harjoittelun Susijengin kanssa ovat tällä viikolla aloittaneet Korisliiga-konkarit Matias Ojala ja Tuomas Hirvonen, tuore Suomen mestari Henri Kantonen, viime kaudet Yhdysvalloissa viettänyt Mika Nuolivirta sekä nuorten EM-kisoissa edukseen esiintyneet Ricky Waxlax, Tuukka Jaakkola ja Ville Tahvanainen.

Susijengin osalta MM-karsintaikkuna käynnistyy perjantaina 31.8., kun Latvia saapuu Espoo Metro Areenalle susien vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 5.9., jolloin Espooseen matkaa kansainvälisten koripallokenttien kestomenestyjä Liettua. Perjantaina 7.9. Susijengi kohtaa vierasottelussa ja MM-jatkokarsintojen kenraaliharjoituksessa Latvian.

MM-jatkokarsinnat pyörähtävät käyntiin torstaina 13.9. Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Sunnuntaina 16.9. Susijengi kohtaa tappiottoman lohkojohtaja Ranskan Montpellierissä.

Lähde: Basket.fi