Gerald Lee Junior hakee uusia haasteita

© Kuva: Juha Tamminen

Koripalloliitto kertoo verkkosivuillaan, että alkukaudella Israelin liigan Ironi Nes-Zionaa edustanut pitkäaikainen Susijengi-sentteri ja Uudenkaupungin Korihaiden kasvatti Gerald Lee Junior, 31, jättää seuransa. Sopimus purettiin Leen omasta aloitteesta.

Lee ehti pelata 11 ottelua Israelin liigaa 8,5 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvoin sekä kymmenen ottelua FIBA Europe Cupia 10,9 pisteen ja 3,8 levypallon keskiarvoin, mutta vuosikymmenen päivät ammattilaiskoripalloa Euroopassa pelannut sentterijyrä kertoo olleensa lähes alusta asti tyytymätön joukkueessaan.

– En kokenut sopeutuvani kovinkaan hyvin joukkueeseen ja sen pelitapaan missään vaiheessa, Lee kertoo Koripalloliiton sivuilla.

– Hain irtiottoa joukkueesta ensimmäisen kerran jo joulukuussa, mutta päätin silloin pelata kuitenkin varman päälle ja jäädä. Puolentoista kuukauden jakson aikana en kuitenkaan löytänyt pelaamiseen vaadittavaa inspiraatiota, joten purimme sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lee palaa Israelista Suomeen lähipäivinä.

– Kaikki on vielä auki. Ensisijaisesti haen perheelleni parasta mahdollista ratkaisua. Tarkoitukseni on katsella rauhassa tilannetta muutama viikko ja päättää sitten seuraavasta urasiirrostani.

Lähde: Basket.fi