Forssaan suunnitellaan Koripallomuseota

© Kuva: Juha Tamminen

Forssan kaupunki ja Koripallomuseoyhdistys selvittävät Koripallomuseon syntyedellytyksiä Forssaan yhteistyössä Koripalloliiton ja Urheilumuseon kanssa. Hankkeelle avataan piennäyttely Forssan Citymarketiin.

Forssassa tehdyn valtuustoaloitteen perusteella kaupungin johto on sitoutunut selvittämään Koripallomuseon toimintaedellytykset. Ja jos edellytykset ovat olemassa, edistämään kaikin tavoin museon syntyä ja kehittymistä Forssassa. Nyt ministeriön tuella toteutetaan esiselvitys Koripallomuseon mahdollisuuksista toimia Forssassa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 12 000 € esiselvitystyöhön, jossa tutkitaan Koripallomuseon pysyvän toiminnan synnyttämistä Forssaan. Hankkeessa tarkastellaan taloudellisia edellytyksiä, mahdollisia sijainteja museolle ja yhteistyökumppanuuksia. Lisäksi hankkeen kautta selvitetään potentiaalisten muiden tahojen kiinnostus liittyä mukaan hankkeeseen. Näitä tahoja ovat mm. toiset urheilulajit, jotka haluaisivat museotoimintaa, sekä ylipäänsä muut museot ja kulttuuritoimijat.

Lisätietoja asiasta löytyy Koripalloliiton sivuilta.

Lähde: Basket.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.