Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa.

Saksan Bundesliigassa Tulosen Saarlouis otti ison voiton kaataessaan vieraskentällä BG 74:n 64-56 (26-24). Tulonen lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kolmella levypallolla. Voitto oli Saarlouisille toinen peräkkäinen ja se on sarjassa kymmenentenä.

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries hävisi jatkoajan jälkeen niukasti Braunschweigin vieraana 68-72 (60-60, 31-37). Mäkitalo urakoi ottelussa peräti 40,5 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa. Äijänen kartutti tilastojaan kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. Donau-Ries on seitsemäntenä.

Veera Pirttinen heitti kuusi pistettä ja otti kolme levypalloa, kun Chemnitz hävisi hallitsevan mestari Kelternin vieraana 59-92 (29-54). Camilla Grönberg kärsii alaraajavammasta eikä ollut Chemnitzin kokoonpanossa. Chemnitz on sarjassa viimeisenä.

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet koki niukan 56-58 (32-28)-tappion Zaragozan vieraana. Äijänen käytti saamansa 8,5 minuuttia tehokkaasti kuudella pisteellä ja levypallolla. Tappiosta huolimatta Sedis Basquet piti paikkansa neljäntenä.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna taipui Segle XXI:n vieraana 47-74 (20-37). Pounds kasasi viisi pistettä ja yhden syötön. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä 13.

Sofia Pelanderin
Norrköping seitsemän ottelun voittoputki katkesi, kun se hävisi kotonaan tappioitta kauden pelanneelle Uumajalle 50-69 (25-34). Pelander teki komean 13 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja tilastot komistuivat myös yhdellä syötöllä ja kolmella riistolla. Norrköping on sarjassa tukevasti neljäntenä.

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnica Gdansk hävisi kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Torunille selvästi 69-109 (42-50). Holopainen oli joukkueensa parhaimpia 13 pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Gdansk on sarjassa 11.