EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Reyer Venezia oli jo varmistanut lohkovoittonsa ennen päätöskierroksen ottelua ja Awak Kuier sai ottaa hieman rauhallisemmin pelaten vajaat yhdeksän minuuttia, kun Bursa Uludag kaatoi selvästi 105-58 (51-32). Kuier tilastoi pisteen ja kaksi levypalloa.

Lahtisen Sedis Basquet pinnisti lohkovoittajaksi kaadettuaan Eleftheria Moschatoun 70-61 (44-39). Lahtinen auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Sedis Basquetin saldo alkulohkosta oli viisi voittoa ja yksi tappio.

Aarnisalon Kangoeroes Mechelen tarvitsi päätösottelustaan voiton Slavia Banska Bystricasta ja onnistui ottamaan 88-72 (48-41). Aarnisalo oli jälleen joukkueensa terävintä kärkeä 16 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja torjunnan tilastoilla.

Mechelen päätyi lohkossaan tasapisteisiin Besiktasin ja Panathinaikosin kanssa. Lopullisten sijoitusten saamiseksi jouduttiinkin vertailemaan keskinäisiä otteluita. Besiktas ansaitsi lopulta lohkovoiton, Mechelen oli kakkonen ja Panathinaikos kolmas. Kreikkalaisjoukkue selvisi kuitenkin myös pudotuspeleihin parhaana lohkokolmosena.

Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern olisi tarvinnut voittoa lohkon kärkijoukkue London Lionsista, mutta englantilaisjoukkue oli kotonaan vahvempi 78-63 (42-32). Lehtoranta ei pelannut ottelussa, mutta Koskimies urakoi 23 minuuttia ja sinä aikana hän teki yhden pisteen, otti kaksi levypalloa, antoi syötön ja riisti kahdesti. Keltern jäi lohkossaan kolmanneksi kahden voiton ja neljän tappion saldolla.

Pudotuspelien avauskierroksella Venezia kohtaa Fribourgin, Sedis kohtaa belgialaisen Royal Castors Brainen ja Mechelen saa vastaansa Gernika Bizkaian.