Erik Murphy ja Shawn Huff olivat Frankfurt Skylinersin sankareita, kun joukkue avasi taipaleensa EuroCupissa maukkaalla jatkoaikavoitolla Torinosta.

Frankfurt voitti trillerissä Torinon niukasti 88-85 (75-75, 45-37). Murphy oli isossa roolissa viimeistellen kentän korkeimman pistemäärän 19. Torino aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen neljänneksen lopulla jo kahdeksalla pisteellä, mutta Murphyn kolmen pisteen heitto 41 sekuntia ennen loppua toi Frankfurtin takaisin peliin mukaan.

Suomalaiskaksikko oli isossa roolissa myös 1,5 minuuttia ennen loppua, kun Torino johti pisteellä ja Murphy löysi Huffin kulmasta vapaana eikä Susijengin kippari erehtynyt bonusviivan takaa ja nosti Frankfurtin johtoon. Huff sai kunnian myös sinetöidä voittolukemat vapariviivalta pari sekuntia ennen loppua.

Murphy urakoi pisteidensä lisäksi neljä levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Huff ei jäänyt iltapuhteessaan juuri heikommaksi 14 pisteen, kahdeksan levypallon, kolmen syötön, riiston ja kahden torjunnan saldollaan. Murphy teholuku 22 oli myös ottelun korkein yhdessä Torinon Jamil Wilsonin kanssa.

Lähde: Basket.fi