Erik Murphy jatkoi vakuuttavia esityksiään Japanin B2-liigassa ja Daniel Dolenc oli tehokkaana Itävallassa sunnuntain kamppailuissa.

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds ei pystynyt uusimaan edellispäivän voittoaan Kumamoto Vortersia vastaan, vaan taipui tuplaottelun toisessa osassa lukemin 71-82 (28-36). Murphy oli pelipäällä 23 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplalla. Hän koristeli tilastoja myös kahdella syötöllä ja kolmella torjunnalla. Firebondsin saldo on nyt 14 voittoa ja 16 tappiota.

Daniel Dolenc oli vauhdissa tilastoidessaan 16,5 minuutissa 13 pistettä, kolme levypalloa ja syötön, kun Swans Gmunden murskasi Traiskirchen Lionsin 100-63 (50-32). Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans on Itävallan liigan kärkipaikalla.

Suomalaisvalmentajien voittoa päästiin juhlimaan myös Saksassa, kun Iisalon veljesten Tuomaksen ja Joonaksen sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheimin upea alkukausi sai jatkoa 93-84 (42-30)-voitolla Bonnista. Merlins on Bundesliigassa toisena.

Espanjan liigassa Teneriffa jatkoi vahvaa kauttaan voittamalla kotonaan Murcian 85-70 (39-30). Sasu Salin heitti seitsemän pistettä ja otti kaksi levypalloa. Emir Sulejmanovicin tilastoriville kertyi kaksi pistettä ja viisi levypalloa. Teneriffa on sarjassa kolmantena.

Italian liigassa Topias Palmi heitti seitsemän pistettä ja antoi yhden syötön, kun Vanoli Cremona taipui niukasti Reyer Venetsian vieraana 84-88 (44-36). Tappio oli Cremonan kauden kymmenes. Voittoja on tilillä kuusi.

Lähde: Basket.fi