Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Elina Arike heitti kahdesti kaksinumeroiset pistelukemat, kun UTEP voitti kahdesti peräkkäin Conference USA:n otteluissa.

Viime viikon keskiviikkona UTEP sai Conferene USA:n (C-USA) ottelussa vastaansa Charlotten, joka kaatui loppulukemin 70-64 (33-29). UTEP sai hyvän lopetuksen ensimmäiselle puoliajalle, eikä enää menettänyt johtoaan.

UTEP:n aloitusviisikossa viilettänyt Arike keräsi nimiinsä monipuoliset 16 pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja yhden riiston 29 minuutin peliajalla aloitusviisikossa.

Viikonloppuna UTEP otti kauden suurinumeroisimman voiton konferenssiotteluissa, kun Miners kellisti UTSA:n 27 pisteen erolla 52-79 (27-30). UTEP karkasi lopullisesti kolmannella neljänneksellä, joka kirjattiin UTEP:lle 7-29.

Arike mätti 25 minuutin peliajalla aloitusviisikossa 12 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Arike on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 11,3 pistettä ja 5,4 levypalloa ottelua kohden.

UTEP on C-USA:n kolmannella sijalla kokonaissaldolla yhdeksän voittoa ja viisi tappiota.