Elina Aarnisalo ja Awak Kuier esittivät erinomaisia otteita EuroCupissa johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Myös Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät juhlimaan voittoa hyvien esitysten päätteeksi.

Aarnisalo oli huippuvireessä, kun hän heitti 18 pistettä ja täytteli tilastojaan myös kuudella levypallolla, viidellä syötöllä ja riistolla, kun Kangoroes Mechelen kaatoi Besiktasin 83-74 (50-44). Voitto oli Mechelenille EuroCupissa ensimmäinen.

Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian johtohahmo, kun italialaisjoukkue haki Universitas Pecsistä 67-52 (36-27). Kuier heitti ottelussa 16 pistettä, otti kuusi levypalloa ja siivoili korinedustaa kolmella torjunnalla. Venezia johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä.

Kelternin suomalaiskaksikko Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta olivat niin ikään hyvässä vireessä portugalilaisen Barreiron kaatuessa 89-59 (46-30). Koskimies kasasi 12 pisteen ja neljän levypallon tilastot, kun taas Lehtoranta tehoili yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Keltern avasi näin voittotilinsä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui kotikentällään belgialaiselle Flammes Carololle 48-79 (32-30). Lahtisen tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Sedisin tilasto EuroCupissa on voitto ja tappio.

Saksan Bundesliigassa Anissa Pounds pääsi juhlimaan niukkaa 69-68 (26-29)-voittoa Herner TC:stä. Pounds oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden syötön tilastoilla.

Lähde: Basket.fi