Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

Aarnisalo hurjasteli 25 pistettä, kun Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Belgian liigassa kaadettuaan Waregemin 105-62 (60-26). Aarnisalo kunnostautui myös neljän levypallon, kahden syötön, neljän riiston ja torjunnan muodossa. Hänen teholukunsa 30 oli joukkueen selkeästi paras.

Saksassa Anissa Pounds oli Lions Hallen tehopelaaja, kun hän paukutti 17 pistettä Lionsin kaataessa Eisvögel Freiburgin vieraskentällä 78-57 (34-27). Pounds sai tilastoihinsa myös viisi levypalloa ja viisi syöttöä.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern tukevoitti asemiaan sarjakärjessä voittamalla Panthers Osnabrückin 83-69 (38-36). Lehtoranta operoi itselleen kahdeksan pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja yhden riiston tilastot. Koskimies komppasi neljällä pisteellä ja levypallolla.

Voittoa pääsi juhlimaan myös Roosa Lehtoranta, kun Angels Nördlingen lensi 74-59 (47-29)-voittoon Marburgista. Lehtoranta tilastoi ottelussa neljä pistettä, kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja yhden riiston. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä sijoilla 5-7.

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov koki kotonaan kirvelevän 63-64 (39-37)-tappion Levhartice Chomutoville. Rokkanen heitti joukkueelleen 15 pistettä saalistaen myös yhden levypallon ja torjunnan. Trutnov on sarjassa viimeisenä.

Helmi Tulonen pääsi juhlimaan Sanga Milanon kauden toista voittoa, kun Battipaglia kaatui vieraskentällä 82-79 (44-48). Tulonen oli joukkueensa johtohahmoja 10 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja kahden riiston tilastorivillä.

Awak Kuierin Reyer Venezia koki sen sijaan kauden avaustappionsa. Kaikki kilpailut mukaan lukien, Venezian voittoputkelle tuli lopulta mittaa 23 ottelua ennen kuin Schio onnistui nappaamaan kotonaan 60-56 (33-23)-voiton. Kuier oli vahvassa vedossa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla. Tilastot karttuivat vielä neljästä syötöstä. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa sarjan piikkipaikalla.

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol palasi voittojen tielle kaataessaan kotikentällään Araskin 72-53 (30-20). Äijänen kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä ja viidellä levypallolla. Kalinin saaliiksi kirjattiin kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Ferrol on yhdeksäntenä taistellen tiukasti pudotuspelipaikasta.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui Celta Vigon vieraana 68-79 (34-37). Lahtinen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon seitsemän pisteen ja kahdeksan levypallon tilastoilla. Sedis on kymmenentenä.

Lähde: Basket.fi