Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

Edon Maxhunin ja Pärnun voittotaistelu Viron ja Latvian yhteisliigassa päättyi puolivälierävaiheeseen, kun Pärnu hävisi BK Ogrelle 68-77 (33-33). Maxhuni oli jälleen joukkueensa paras pistemies heiluttaessaan sukkaa 17 pisteen edestä. Tilastoihin kertyi lisäksi kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riisto.

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän 15 pistettä eivät riittäneet viemään Aix-Mauriennea voittoon joukkueen taipuessa Vichy-Clermontille 65-68 (34-34). Seppälä sai tilastoihinsa myös yhden levypallon ja yhden syötön. Henri Kantonen tilastoi kolme levypalloa.

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden ei saanut vielä otteluparia poikki Grazia vastaan, vaan Graz kavensi puolivälieräsarjan 77-63 (40-33). Daniel Dolenc tilastoi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja syötön.

Tshekin liigassa Aapeli Alasen Brno voitti Opavan 90-74 (43-42). Alanen heitti kuudessa minuutissa neljä pistettä, otti levypallon ja riisti kertaalleen.

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim hävisi Mitteldeutscherille kotikentällään 77-82 (40-48).

Lähde: Basket.fi