Daniel Janssonin Ulm putosi

© Kuva: Juha Tamminen

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm taipui Saksan Bundesliigan välierässä Ludwigsburgille ja samalla Ulmin vahva meno tuli päätökseen. Espanjassa Sasu Salinin edustama Teneriffa avasi voittotilinsä.

Bundesliigan pudotuspeleissä jatkaja määräytyi kahden ottelun yhteistuloksella ja Ulmin sekä Ludwigsburgin avausottelun päätyttyä tasan 71-71, toinen osaottelu ratkaisi finalistin. Ludwigsburg oli toisessa välierässä vahvempi numeroin 94-85 (42-46) ja eteni finaaliin yhteistuloksella 165-156. Ottelu oli samalla Janssonin toistaiseksi viimeinen Ulmin valmennuksessa, sillä hän siirtyy heinäkuun alussa Saksan ProA:ssa pelaavan Tigers Tübingenin päävalmentajaksi. Samaan seuraan teki hiljattain sopimuksen myös Susijengin Elias Valtonen.

Espanjassa Salinin Teneriffa oli jo menettänyt mahdollisuutensa jatkoon, mutta kiillotti kilpeään ottamalla 82-80 (29-35)-voiton Badalonasta. Salin jäi ottelussa pisteittä, mutta merkkautti kaksi syöttöä. Teneriffan kausi tulee päätökseen torstaina, kun se kohtaa Barcelonan.

Lähde: Basket.fi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.